Stickers en Etiketten

Stickers en etiketten

Stickers geven net dat beetje extra aan het evenement, merk of product en zorgen voor herkenning bij de klant en gast. Stickers zijn verkrijgbaar in relatief lage oplages en in elke gewenste vorm. We hebben korte levertijden en kunnen de stickers geheel personaliseren. We streven een hoge drukkwaliteit na. Indien gewenst leveren wij de stickers op rol en eventueel in een handige dispenser. 

Geef jouw stickers een extra beschermlaag en kies voor een glanzend of mat laminaat. Daarnaast bieden we ook de keuze voor een UV werend laminaat. Dit laminaat verlengt de levensduur van geprinte folies die worden blootgesteld aan UV licht. Het UV werende laminaat heeft een heldere en glanzende uitstraling.

Een etiket is een belangrijk onderdeel van een product. Het is een van de doorslaggevende beslissingen om een product al dan niet te kopen. Het maakt een product uniek en aantrekkelijk. 

Wij leveren etiketten op rol, deze zijn te personaliseren met een eigen ontwerp. Ze zijn te verkrijgen in papier, transparant en vinyl. Afhankelijk van waar het voor wordt gebruikt zullen wij u adviseren in materiaalkeuze.