PreGo ledpaneel

PreGo ledpaneel 

Bedruk uw LED panelen en creëer een unieke uitstraling. Met deze LED panelen krijg je niet alleen een mooi design Met de bedrukte LED panelen van IVA Duurzaam krijgt u niet alleen een mooi design en mooie kleuren, maar u verlaagt ook nog eens uw stroomverbruik. Naast dat u met de LED panelen vele euro’s bespaart, gaan de LED panelen ook nog eens veel langer mee dan een traditionele TL armatuur.

Eigen ontwerp

Bedrukte LED panelen zijn ideaal om een gewenste sfeer te creëren. Laat uw creativiteit de vrije loop of laat u inspireren door bovenstaande afbeeldingen en laat een onuitwisbare indruk achter bij uw bezoekers. Wilt u wel graag bedrukte LED panelen maar weet u niet zeker met welke afbeelding u de panelen wilt bedrukken? Wij denken graag met u mee en maken graag een impressie voor u.

LED panelen in verschillende soorten

De bedrukte LED panelen zijn te verkrijgen in de verschillende soorten. Zo heeft u de mogelijkheid om een warmwit LED paneel, wit/warmwit LED paneel of een blauwe hemel LED paneel te kiezen. Zie onderstaande afbeelding om een idee te krijgen van de verschillende kleuren die de LED panelen kunnen geven.